Sugar, we're goin down

Denna dagen kan verkligen dra åt helvete. Livet vänds upp och ner för hundrade gången detta halvåret. Klockan är fan inte ens 12. Det sägs att man bara får svårigheter som man klarar av. Min fråga till personen som kom på detta ordspråket är: Hur jävla mycket mer ska behöva rasa innan jag själv faller med? Hur länge till ska detta hålla på?
Blir totalt galen på att alla olika delar av mitt liv inte funkar alls just nu. Allt faller verkligen samman.
Vad mer ska jag göra?


CHECK

Äntligen har jag hittat mina perfekta balskor! Blev ett par vanliga pumps med massa remmar! Bild kommer senare. Köpte mig också en silvrig kuvert väska till balen, och även ett par helvita converse till studenten! Hur underbart som helst att allt börjar falla på plats. Balen är ju nästa Torsdag, och studenten tisdagen efter det. Måste bara boka hår och Make hos frissan.. Men det hinner jag nog göra imorgon! På måndag är det dags för mig att få fixat naglarna. Hur underbart som helst. Ska verkligen känna mig vacker på min bal! Inget får gå fel. Perfektionisten talar eller vad. Hahah
Nu ska jag dock bli färdig med ett par skol arbeten, och vad är bättre en att plugga med en ljuvlig kopp kaffe? Finns inte mycket som slår det inte.
Ha det fint !

Beach 2012

Beach 2012 va det va?


HAIR INSPO

Jag känner verkligen för en liten hårförändring! Vet dock inte om jag ska bli mörkare eller ljusare, längre eller kortare... Don't know! Men ska snacka lite med frisörerna på jobbet och se vad dom tycker. Här är lite inspiration!

Bra start!

Haft en grym start denna morgon! Började 07.40 med min powerwalk. Helt underbart! Har just käkat upp min frukost så sitter just nu med en kaffe. Helt underbart bra start på dagen!
Hörs sen!


DONE 4 THE DAY

Då var man färdig med dagens uppgifter. Känns skönt! Ett steg närmre studenten!
Imorgon börjar jag 13.00 så ska försöka gå en powerwalk innan det! Alltid skönt att rensa skallen innan en redovisning!
Ha det fint sä hörs vi imon!


Studentinbjudningar!

Sitter just nu med en sovande katt in knät och pysslar ihop mina studentinbjudningar! Älskar att pyssla så det är riktigt kul! Håll tummarna på att de blir bra bara! Är perfektionist ända ut i fingertopparna så får total panik om något ser halvdant ut! perfekt är ordet!
Back to work!

EGOBOOST

Lite avslappning på tåget med en latte och en grymt inspirerande tidning! Me like!


TISDAG

God morgon bloggen! Uppe med tuppen idag för att dra till skolan! Ska köpa balbiljett till mig och N idag! Längtar lite mer nu. Känslan av hunger tar dock över känslan av lyckan för studenten. Hann inte käka frukost imorse, så får köpa mig en go latte när jag kommer till göteborg! Kan inte käka något annat då jag kör med "knäckebröds" dieten! Alltså, bara knäckebröd, och sen middag utan kolhydrater! Ska försöka ta mig upp och powerwalka innan frukost med, men det är tufft när man börjar 8. Måste vara på slingan redan kvart över 5 för att hinna! Men det är värt det! Vill man gå ner i vikt, så vill man!
Hörs sen!


OH SO TRUE


KAFFE

DÅ var det dags för en välförtjänt kopp kaffe! A kommer över för tjöt! Mys.

Good Morning

God Morgon!
Vaknade nyss och tänkte snart gå upp för att käka frukost! Idag bler det mer flx i mitt rum!
Uppdaterar lite smått under dagen!


TRUE


Movie time

Sitter just nu med familjen och kollar film. Kejsarens nya stil för att vara exakt! Bäste tecknade filmer ever! Älskar den!
Har spenderat hela efter middagen med att möblera om mitt rum! Jäkligt nöjd än så länge! Men blir lätt uttråkad så tar max ett år innan det är dax igen! Haha! Har i alla fall planerat att måla en extra omgång vitt i rummet, och byta ut sängen, gardinerna, dörren och garderoben! Sen ska jag nog vara nöjd tror jag!
Imorgon blir det mer jobb med rummet! Är nog klar imon kväll!
Hörs imon!


ROCKS INTO THE WEEKEND

Kom hem för ett tag sedan från min morgon powerwalk. Det var grymt skönt att starta dagen med att röra sig! Känns som att jag har lite extra energi i kroppen idag! Funderar på att möblera om mitt rum, men är inte säker på det än! Lyssnar i alla fall på MTV Rocks på tvn. Helt underbart vad jag älskar musik kanaler! Vanliga MTV har ju blivit som en jag-ska-hjälpa-dig-du-är-dålig kanal. Bara massa amerikanska ungdomar med sjuka problem. Orka det!
Kör på VH1 och MTV Rocks istället!
Nu ska jag nog nörda sims!

PW

Börjar denna lördag med en powerwalk ! Härligt!


Powerwalk!

Tänkte rensa huvudet och kör en powerwalk med vovven! Ska bli riktigt skönt att få komma ut lite! Eftersom vi håller på att renovera hallen är det mycke ljud hela tiden!
Hörs sen!

Just another day

Hello bloggen! Nyss hemma från en vanlig dag i skolan. Nu väntar jag på att min middag ska bli klar. Köttbullar med snabbmakaroner! Helt underbar mat! Fort och lätt. Kan inte bli bättre.
Senare väntar det plugg då vi har nationella i svenska imon. Muntliga nationella för att vara mer exakt, men tycker att det är kul att skriva så det ska nog bli bra. Vill även hinna fixa mina naglar. De ser hemska ut förtillfället! Så ska se om jag kan få en timma över till det!
NU: Dukning!


NEW LIFE

Hello bloggen! Fasen vad jag är fylld av energi! Känns helt underbart. Jag som levt under en ständigt grå himel har äntligen hittat min energi. Jag är pigg. Livet är dock lite konsitgt för tillfället men jag ler i alla fall. Eftersom jag tar studenten i juni börjar frågetecken runt om mig sakta men säkert att dyka upp. Vad ska jag göra efter studenten? Vem vill jag vara? Hur vill jag bli sedd? Vad vill jag bli? Vart ska jag bo? Många frågor, inga svar. Har dock en hel del på gång som jag tyvär inte kan skriva om här på bloggen, men med tiden kommer ni få reda på allt.
 Kan i alla fall säga att jag försöker förändra mina vanor.  Jag har slutat röka, börjat äta hälsosammare, ska även bli bättre på att träna. Har ju inte kunnat och kan fortfarande inte hård träna eftersom min hals jävlas med mig. Men en lång promenad kan jag allt ta! Ska även försöka ta en promenad till tåget istället för att ta bussen. Ska även försöka ha en "vit" månad. Då menar jag inte att jag bara ska sluta festa, utan ska försöka hålla mig borta från socker. Med allt som väntar behöver jag en frisk och välmående kropp. Vilket festande till 5 på morgonen, ciggaretter och godis inte hjälper mig med. Kör med frukt, långsamma kolhydrater, mycket grönsaker och promenader! Får inte glömma citron vatten heller. Har läst att det är väldigt bra mot det mesta. Det är grymt gott också så varför inte ta ett glas citron vatten istället för en socker bomb såsom cola? 
 
Ett tips för att hålla detta är att istället för att se vad du inte får äta, så ska man se vad man kan och ska äta. Istället för att tänka på att jag inte ska äta den där choklad kakan så tänker jag att jag får ju faktiskt äta en persika eller något! Kanske är ett dåligt exempel men det fungerar på mig i alla fall!


Jag har inga kedjor runt min fot Inga galler stänger in mig Jag tar mig upp och bär en sten Mot ingenstans mellan 8 & 5 Din jeep ger dig några centimeter till Men köerna till Stockholm står still Folk kollar snett om du sitter på en bänk



RSS 2.0