Back on track

DÅ var man tillbaka på bloggen och livet rullar på som vanligt! Just nu jobbar jag på mitt projekt arbete, och jag har valt att göra en mode tidning! Är så grymt peppad, så det brinner i fingrarna på mig! Längtar till jag har den färdiga tidningen! Nu ska jag fortsätta plugga!
Caio!


En stund för att lyckas, en stund till att andas

Tar en paus från bloggen nu! Måste verkligen lägga fokus på skolan. Kunde knappt sova inatt på grun utav berget av skolarbeten jag alltid skjuter fram. Så nu blir det fokus på skolan och träningen. Körkortet måste också tas, men vart finner jag orken att lyckas? Vart finner man orken att lyckas? Hos mig är lågan död. Men jag hoppas att jag hittar den. Behöver den. Nu!
Ha det grymt så hörs vi sen!


Done 4 the day

Då vart denna dagen äntligen slut! Har nyss käkat middag, och sitter nu hemma hos Amanda! Blir nog en kopp Thé och tjöt sen! Lovely!
Ha en underbar Söndagskväll!


huvudvärk

Herre vilken huvudvärk jag har.. Dör lite. Värken beror dock på kaffe brist. Har inte druckit min dagliga idag! Håller tummarna på att pappa kan åka förbi med en vanillalatte med lättmjölk. Faktiskt mycket godare med lätt mjölk än vad det är med vanlig barista! Man går ner i kalorier också genom att välja detta! Eftersom jag är en riktig kaffe drickar maskin så kommer jag aldrig ge upp kaffe helt! Måste dock tänka på formen! Haha :)
Slutar jobbet om en timma och ber till gud att det ska gå fort! Inte så mycket kunder nu innan löning!
Nu ska jag dock städa shopen!

I N S P O

Inspireras ut av InStyle!


NEW IN

Beställde just hem en OnePiece! (Tryck på länken för att se modellen) Känns grymt underbart! Landar förmodligen hemma hos mig på onsdag, torsdag någon gång! Det är en liten belöning till mig själv för att jag är grym! Varför jag är grym får ni reda på vääldigt snart! Haha!
Ha en fin dag! ♥
image description

Lördag kväll

Denna lördag kvällen spenderas med en fin vän och film! Imorgon ska jah försöka dra mig till gymmet innan jobbet! Hoppas bara att jag orkar dra mig upp!
Ha en fin kväll!


T H E S U P E R W O M A N I N M E


G O L D

Min nya favorit på klorna kommer från Isadora!


Nylackad!

Sitter förtillfället på salongen med nylackade naglar, och längtar efter kaffe.. Är helt klar beroende av denna ljuvligt underbara dryck! Men ska dra ner på kalorierna så det är slut på latte nu ett tag framöver! Kör kaffe med mjölk i stället! Det är faktiskt mer skillnad än man tror!
I alla fall så kommer en fin vän hit under lunchen! Alltid trevligt med sällskap!
Got 2 go! ♥


Smoothie

Fasen va gott det är med Smoothie! Gjorde just en med banan, hallon, mango och kiwi! Mums!


TRUTH


Fucking Åmål

Har just ätit upp dagens middag, tjock pannkaka! Mums! Tittar även på en av världens bästa filmer, fucking Åmål! Love it!
Blir nog en tidig kväll ikväll då dagen vart lite för lång! Imorgon väntar skola och snart är det helg!
Ha en fin kväll! :)


But i think i could love her, crimson and clover

Onsdag morgon och vädret är ändå ganska fint! Tog ledigt från skolan idag då hovslagaren kommer och ska sko Mendez gubben! I eftermiddag blir det en fika med L som jag inte träffat på år och dar! :) ska också börja med tidningeb till mitt projekt arbete! Känns faktiskt grymt kul! :D
Nu ska jag få lite inspiration från Cosmo och InStyle!
Ha en fin dag!


It's a winter wonderland


TISDAG

Tisdag morgon och här sitter jag i min soffa. Vaknade inte av något ut av mina tre larm i morse! I don't get it!?! Men det var i alla fall underbart att sova! Ska ta hela dagen lång till att plugga! Har lite uppgifter som måste skickas in! Sen belönar jag mig själv med en timma eller tre på gymmet! Lovely! :D
Nu ska jag dock kolla på ett avsnitt av 7th Heaven innan jag sätter igång med plugget! :)
Ha en fin dag ♥

Ett nytt försök

Hade tänkt att göra ännu ett nytt försök i min träningsutmaning! Jag och Mamma bestämde oss för att köra GI i februari månad! Nu ska kilona rasa! För er som inte vet vad GI är för något så är det en diet med absolut inga kolhydrater och alla måltider består av endast proteiner och fett! Socker är förbjudet och då gäller det även frukt socker! Nu i januari blir det dock träning, träning, träning! Socker ska jag sluta med också! Imorgon!
Nu blir det dock att kolla på Mordkommissionen med Mamma! Blir nog en kopp Thé också! :)
Ha en fin kväll!


Lord of the rings

Sitter just nu med en fin vän, en kopp varm choklad med alldeles för mycket grädde, och Sagan om de två tornen! Finns det något bättre sätt att spendera sin sista jullovseftermiddag på?


I look so good with out you

God Morgon! Sitter just nu på pendeln på väg hem till kära kungsbacksa! Vad jag haft för bus för mig får ni reda på snart! Ska i alla fall till trafikskolan nu för att kolla vilka betalningar som ska in och så vidare! Sovit grymt bra i natt appropå ingenting! Sov ju 3 timmar natten till Söndag, så det var ljuvligt med sömn inatt! Igår var det MY DOG också, och jag tog mig friheten att bestämma att det blir en egen vovve till sommaren! Har velat det sen jag föddes i stort sätt! Känner mig "mogen" för det nu! Pappa verkar i alla fall tycka attd et är ok! Yay! Har kollat på bland annat Tollare, Golden, eller en Grand Danios! Är väldigt sugen på en bullterrier eller eb pitbull.. Får se vad det blir helt enkelt! Det viktigaste vid ett hunköp är ju att man köper en hund som matchar dina ambitioner med hundens!
Sen har jag turen att vara uppvuxen med hundar, så har rätt bra koll på vad som ska göras! :)
Nu ska jag dock läsa metro!
Ha det fint!


TRUE


Your love is my drug

Sitter just nu och kollar HP med syster! Kanske drar ut sen, men får se hur vi gör! Just nu är jag rätt seg, men man vet aldrig om humöret blir bättre! Haft fullt upp idag med övnibgskörning och plugg! Så en film nu är inte helt fel!
Ska nog koka lite Thé också! Fryser lite, och då är det alltid gott med varma drycker!
Nu blir det fokus på filmen!
Puss

På bilden nedan ser ni dagens drog för att orka hålla igång! Kaffe är kärlek!


Chasing librety

Sitter just nu framför TVn med en go bit tårta och kollar på Chasing librety! Sjukt mysig film måste jag säga! Ganska skönt med en egen myskväll faktiskt! Behövde nog vara själv ett litet tag! Nu ska jag dock koka mig en kopp Thé!
Ha en fin kväll allihopa!


17 år

Jag ville bara göra ett inlägg till underbara lilla syster som fyller 17 år idag! Grattis syster! Älskar dig ♥

I carry your heart with me, Icarry it in
my heart.
I am never without it, anywhere
I go you go, my dear.
And whatever is done by only me is your doing, my darling.
I fear no fate, for you are my fate, my sweet.
I want no world, for beautiful you are my world, my true.
And it's you are whatever a moon has always meant,
and whatever a sun will always sing is you.

Here is the deepest secret nobody knows.
Here is the root of the root and the bud of the bud.
The sky of the sky of a tree called life, which grows
higher than the soul can hope or mind can hide.
And this is the wonder that's keeping the stars apart


I carry your heart, I carry it in my heart

RSS 2.0