It's a man's world

Ribriken har egentligen ingenting med detta inlägget att göra. Tycker bara att det låter fint på något upp-och-ner-vänt-in-och-ut sätt. Jag tänkte bara säga att min älskade jeans skjorta är enormt stor. Jag gillar det. Kan bara inte fatta att jag för ett år sedan vägde över 80 kilo. I dag ligger jag på stadiga 72. Vill dock gå ner till 68, men vafan, är 180 centimeter lång. Vill bara bli sådär lagom smal och lagom vältränad. Fin med andra ord. Men jag är fortfarande glad över att min skjorta blivit så stor. Poff sa det. Min själ må bra, men kroppen är grymt otränad. Måste ta tag i det där nu! Men det gör jag väll snart. Blir så himla rastlös när jag inte tränar. Blir också lite grinig och väldigt lättirriterad. Jag måste. Nu!
 Känner att detra var ett väldigt onödigt inlägg fast nej. Ville skriva något och detta var det första som poppade upp i hjärnan. Va just inne en söt liten tjej och tyckte om vårat julpynt på salongen! Barn är för goa ibland. Jaja, nu ska jag ta mitt huvud fullt av frågor och käka clementiner och läsa SOLO! Låter bra tycket jag! Hör sedan! ♥

@ Work 11-17

Hej där! Sitter just på jobbet och är snuvig och lite arg på vissa människor. Förstår inte hur man kan ta någon förgivet? Gör ni? I alla fall så blir det mys med Amanda gumman ikväll, lite adventsmys! Tanke va att vi skulle gå på jul på liseberg, men det tillåter inte riktigt vädret! Får ta det någon annan gång helt enkelt! :)  Jag vill i alla fall ha glögg och kanske någon pepparkaka eller lussebulle! Det är ju bara advent 4 gånger om året! :P Jaja, nu ska jag sopa ur shoppen! Ha en fin dag!
image description

FRIDAY I'M IN LOVE.

Hej vänner! Allt bra med er? Här är det fint! Älskar tanken av att det faktiskt är fredag! Idag blir det att åka till MQ för att prata lite med de som jobbar där,  och få reda på vad jag ska göra under min praktik! Ska faktiskt bli grymt kul! :) När jag ändå är där ska jag gå in på hemma för att kolla lite inredning och julklappar! :D Känns ju mer än bra med lön just idag!
Ikväll blir det utgång med goa människor och det blir att dansa till jag somnar! Håller tummarna för bra musik!
Nu ska jag dock hoppa in i duschen för att sedan dra mig!

NYÅR

Hej där! Jag kanske är lite smått galen men jag har redan börjat kika på olika outfits till nyår! Är grymt sugen på ett par grymt höga klackar iaf! Har kikat lite på Jeffrey Campbell! Är grymt sugen på ett par svarta eller bruna! Eller helst av allt de svarta med nitar... Så sjukt snygga!!! Kommer förmodligen lägga vantarna på ett par! Skorna på bilden hittar ni HÄR tillsammans med pris och andra snygga skor!

I c a n f e e l t h e t h u n d e r


22112011

Hello där! Allt fint med er? Här är det bra!
Idag är det alltså dag nummer två i min lilla tränings utmaning! Alltså bara 19 dagar utan socker kvar! Håll tummarna för att jag klarar detta! I går var det styrke träning på ridskolan som gällde, säger bara fyfan! Snacka om träningsvärk idag alltså! Idag toppar vi dock den träningsvärken med lite extra träning! Fokus idag kommer dock att ligga på kondition! Men kommer också ta mage, armar och rygg! Först blir det dock kaffe drickande och plugg!
Ha en fin dag ♥

Let's go!

Hej godingar! Allt bra med er? Här är det fint! Idag är det dag nummer ett i min tränings utmaning! Börjar med att komma i gång med träningen men framför allt ligger fokus på INGEN SOCKER! Det känns jäkligt bra! Speciellt eftersom att jag gått upp 6 kilo sen i sommras.. Bra jobbat Helena!
I alla fall så har ni här nedanför en lista med punkter hur min kropp är för tillfället!
◊ Längd - 180.7 cm
◊ Vikt - 74.5
◊ Midja - 82 cm
◊ Överarm - 27 cm
◊ Höft - 102 cm
Säger bara en sak, LET'S GO!

Little darling, the smiles returning to the faces

Beatles - Here comes the sun är nog seriöst en av de bästa låtarna som finns! Blir alltid lycklig och varm när jag hör den! Denna veckan kommer att bli en sjukt bra vecka! Ska ha möte på MQ om mina arbetstider, dra ut på krogen, ha massa underbara sovmorgonar, plugga, och kanske även ska ta en piercing till! Men vi får se om det blir denna veckan eller någon annan! :) Isf blir det först efter jul och nyår jag får pierca mig! Vet inte om jag vill vänta så länge! :) Bäst hade ju varit att få det fixat imon! Men we'll see!
Nu ska jag göra mig en latte och sen kolla in Paradise Hotel från förra året! Sjukt beroende framkallande!
Ha det fint! ♥

Time 4 chilladelphia

Ursäkta min cheezy headline, men det får ni faktiskt dras med! :P I alla fall så är det så att jag ska över till Amanda gumman för att dricka T och ha det allmänt gött! Det är så jag gillar att spendera mina söndags kvällar! Med en go vän, T och en massa snack! Mysigt! :)
Nu måste jag kila! Nedanför har ni förresten en kass bild på mina chubby fingrar med det nya fina nagellacket! Puss o hej!
Nagellacket heter visst "That's Hot! Pink" från O.P.I Inte pink flammenco.


Upptagen 16.07

Hej mina vänner! Allt väl med er? Ber om ursäkt för sjukt dålig update idag, men har varit upptagen på jobbet! Vilket är ganska underbart! Nu är det bara en dryg timma kvar tills det att salongen stänger, och det ska bli skönt att komma hem! :) Kanske ska träffa Amanda också, om hon nu är ledig! Det var nog allt jag hade att säga just nu! Så vi hörs nog av senare!
Ha det fint! ♥
image description

P I N K N I G T H

Då var tassarna målade och jag är sjukt nöjd med färgen! Är en av favoriterna av mina alla lack! Nu ska jag dock fixa mig lite snabbt innan jag drar ner till staden för att träffa bästa N! Blir nog att ta en kaffe eller något liknande! Mys! Ha det fint!
Nedanför ser ni en snygg bild på mig och bästa A som togs precis innan hon skulle på sin studentbal!  ♥

Just bought... 15.33

Fasen alltså.. Varför är det så sjukt roligt att köpa nagellack?! Eller är det bara jag som tycker det är sjukt roligt? :) I alla fall så köpte jag nyss ett nagellack från O.P.I - Pink flammenco heter det och är en grymt fin färg! Har varit sugen på den i typ hundra år, men aldrig fårr tummen ur! Men idag var d-day! Köpte även en remover då min är slut hemma! :) Lägger upp bild senare när färgen är på klorna!
Bye!♥

O.P.I. - Nail Lacquer - Pink Flamenco - Espana Collection .5 fl oz (15ml)


B E N N Y

PHOTO: Jag
"Modell" Min hund Benny

Working day!

God Morgon bloggen! Då var man på väg till salongen för att jobba lite! Är sådär peppad, men lite extra klirr i kassan är inte fel innan jul! Jobbar som vanligt mellan 10-17! Efter jobbet blir det att träffa bästa N! Sjukt sugen på att dra ut eller bara allmänt inte vara hemma! Vill träffa nytt folk nu! :)
Nu ska jag bara ta på mig skorna then I'm off!
Hörs senare! ♥


Meet me half way 22.

Då var det snart dax för mig att snöra på mig skorna och möta kära syster som kommer med tåget 22.42! Ska faktiskt bli skönt med en promenad nu på kvällen! För tillfället sitter jag och video samtalar med Nathalie över Facebook! Sjukt rologt må jag säga! Haha, speciellt om man är sällskapssjuk! I alla fall, så blir det inte mycket senare idag. Imorgon väntar jobb, och eftersom att min lilla hals inte vill samarbeta så är det bra med lite sömn! Jaja, nu ska jag fortsätta tjöta med bästa N!
Vi hörs imorgon! <3

Oh yeah, I'll tell you something. I think you'll understand. When i say that something. I want to hold your hand.

Hej bloggen! Allt väl med er? Här är det okej! Jag har huvudvärk, men mår ändå fint!  Fick nyss ett samtal om en häst jag är intresserad av! :D Ska åka och kolla på honom i veckan! Sa Måndag till henne, men som det ser ut nu så fungerar inte riktigt det! Blir förmodligen Fredag istället! Ska i alla fall bli grymt roligt! Är en brun valack, 6 år på 180 cm mkh! Så det är en stor häst! :)
Provet idag kändes grymt bra! Var bara en fråga jag var osäker på, men det gick allt som allt bra! Åh, nu blev jag lite glad. Born in the USA av Bruce springsteen spelas just nu på radion! Goare låt får man leta efter!
Nu är det tänkt att jag ska sätta mig och läsa lite ur teori boken men vi får se! Är ju trotts allt fredags kväll så kanske blir att spela Mario Kart eller Sims istället!
Hoppas att ni får en fin kväll! <3

Träningsutmaningen!

Hej bloggen! Ni kommer ihåg det förra inlägget? Om att jag måste komma igång med träningen igen? Jag kom då på idén att starta en egen liten träningsutmaning i olika delar! Meningen med utmaningen är den att jag vill bli vältränad igen och må fysiskt bra! För tillfället har en 70 årig gammal storrökare med en kärlek till fet mat och alkohol bättre kondition än vad jag har. Känns inte direkt kul! Så nu kör vi! :D
Här har ni de olika delarna jag ska gå igenom för en bra fysisk hälsa!
Uppvärmningen!
Uppvärmningen heter alltså första delen. Detta betyder kort och gott att jag ska måtta och väga mig själv! Så att jag får ett hum om hur jag ligger till just nu!
Del 1.
- 21 dagar utan socker!
Kommer att bli sjukt svårt med tanke på att vi går in i december månad, och advent! Men jag har en plan. Jag får äta en gång i veckan (om jag måste) och då blir det ju att dricka glögg på advent med familjen! Vilket är ett måste för mig! Tycker att det är så grymt mysigt!

Del 2.
- Fokus ligger nu på konditions träning.
Flåset ska upp! Jag ska variera mellan crosstraining, Power walks, spinning, och även rodd!

Del 3.
- Nu är det dags för styrketräning!
Styrketräning och en fastare kropp står på schemat! Jag är en tjej som verkligen älskar en tränad kropp! Vill inte se ut som en Body Builder, men vill ändå ha muskler som syns och är funktionella!

Del 4.
- Smidighet!
Stel som ett kylskåp finns det nog ingen som vill vara! Nu gäller det att töja musklerna för en snyggare look men även för att kroppen mår bra av det! Sen är det alltid skönt att avsluta ett hårt pass med lite avslappning och streching!

Avslutningen.
Nu är det dags att mäta och väga mig igen! Hur har det gått? Hur mycket har jag gått ner i cm? Hur mycket kommer jag att ha gått upp i vikt? Svaren får man alltså denna dagen!


Ni kommer självklar att få följa med mig på denna resa genom träningens land och se hur jag lyckas eller misslyckas med mina mål!
Hoppas ni vill följa med mig på min utmaning! Allt som hänt hittar ni också under kategorin "Träningutmaningen"!





I'm to young to die, come on and turn me on.

God Morgon! Ännu en irriterande morgon. Känns så där. Vädret gör det inte direkt bättre! Tung grå dimma över åkrarna och en himmel med samma färg. Kul höstväder. Duggar gör det också. Känner mig lite gnällig men jag har inte tränat på en miljon år. Tänkte dra igång på riktigt nästa veckan! Annars tror jag att jag dör av total överenergi!
I eftermiddag är det prov som gäller och jag är faktiskt peppad! Känns som att jag kommer sätta detta provet! :)
Håll tummarna för mig så hörs vi senare!

I'm learning to fly, but i ain't got wings. Coming down is the hardest thing. Well the good old days may not return. And the rocks might melt and the sea may burn.

Då var man färdig pluggad! Känns jäkligt bra inför morgondagens prov! Riktigt peppad må jag säga! Nu blir det dock att träffa Amanda en mini stund innan läggdags! :)

Ha en fin kväll!

En bild som E tog på mig i somras på en av de goaste kvällarna någonsin!


Read between the lines, What's fucked up when everything's alright. Check my vital signs, To know I'm still alive.


Frukost på Espresso House 09.32

Hallå där! Just nu sitter jag och pluggar på Espresso House och njuter av en god frukost! Blev en scones, vanilla latte och en god smoothie! Helt okej god start på dagen! Senare blir det svenska lektion! Men nu blir det plugg!
Måste ju blanda nytta med nöje ibland!
Ha det fint!

You say you'll change the constitution. Well, you know, We all want to change your head. You tell me it's the institution. Well, you know, You better free you mind instead.

God morgon! Dock så finns det inget gott med denna morgonen. Vaknade 07.09. Klockan va ställd på 05.55.. Men fick ett sms som väkte mig! Känns bra! Iallafall så skulle jag ta bussen 07.33. Förstå min stress! Så jag sprang in i duschen, fixade mig lite och sprang till bussen! Jag hann!! :) Fick dock inte i mig någon frukost med ska köpa d efter första lektionen! Har en lång håltimma då, så sätter mig nog på
e-house och pluggar där istället!

Nu blir det att läsa Metro!

På bilden är det lilla Mendez! Så sjukt söt!


There's no place like home 16.34

Äntligen hemma från dagens tokerier! Vilket betyder fika på Fröken olsson med bästa N och prov i skolan! Jag och N fick ett ryck och anmälde oss på en hemsida för att bli aupair. Grymt peppad på att dra efter studenten! Men vi får se hur man gör! Kanske får ett bta jobb erbjudande i kära sverige!
Nu blir det att hoppa i ridkläderna och dra till stallet!
Ha det!


B R E A K F A S T 09.31

God Morgon! Måste börja med att det va sjukt underbart med sov morgon i morse! Hade dock en grymt stressig mardröm! Ganska töntig, men stressig! Så nu blir det till att ta det lugnt, käka frukost, dricka kaffe och plugga lite! Har prov i eftermiddag och inte börjat plugga än! Bra Helena, bra. Men det löser sig nog!
Först blir det dock att se klar avsnittet av Desperate Houswives tillsammans med en stor frukost! Mums!

Time for T 21.20

Sitter just nu med en Thé kopp och godingen Amanda och snackar allmänt om allt. Sjukt trevligt må jag säga! :) Funderar dock på att popa lite Popcorn. Sjukt sugen på salt. Tror jag gör det. Ja, så blir det! Popcorn here i come!
Ha en fin kväll så hörs vi imorgon!

Dinner time 16.47

Hallå bloggen! Allt bra med er? Här är det fint! Sjukt trött men det är ändå fint! Just nu håller jag på att steka korv och fixa makaroner! Alltså dagens middag! Är sjukt hungrig så det passar bra med lite krubb nu! Håller också tummarna för att min söta vän Amanda kan lära sig svara på sms! Haha, hon e la go!
Jaja, nu blir det att lägga fokus på Maten!
Bye!

I guess it's something about the chase

Då vart man på väg till stallet! Måste erkänna att vara hos hästarna är dagens höjdpunkt! Idag blir det att longera Mendez gubben för första gången! Kommer nog gå bra! Har N som stöd! :) ikväll blir det markarbete på kärret! Grymt kul!

Mendez gubben i Vintras! <3


Bad update 10.1

Hej bloggen! Sorry för dålig update men har haft lite att göra! Idag är det Måndag, vilket betyder kaos i en hel vecka. Men sen är det praktik i 4 v. Så det känns ändå ok med hundra prov! Mitt ledband i handleden har spruckit igen. Kul! Så är inlindad i väntan på att det ska gå över!
Har också hittat en häst som jag vill köpa. Inte träffat honom än, men såg en video och det kändes bara bra!
Ska nog åka och kolla på honom snart. Gäller bara att få päronen att tro och lita på mig att jag klarar av det. Jag vet att jag kan! :)
Nu ska jag dock läsa ur min teori bok... Men det är la värt det när körkortet äntligen landat i brevlådan!
Ha en fin dag!


På väg någonstans jag inte visste fanns

Jag har fått nog. Jag tänker inte sitta och tacka och ta emot längre, för att senare komma krypandes tillbaka. Jag orkar inte mer. Det är inte enbart hos mig som problemet ligger.

Tider kommer och går. Likadant med människor. Du måste förstå det. Saker försvinner. "Nothing lasts forever but the earth and sky"

Det va allt.


Let the sun shine in 10.41

God morgon! Allt bra med er? Här är det sådär! Men själva tanken av att det faktiskt är fredag gör så att jag mår tusen gånger bättre!
Senare blir det (förmodligen) till att köpa utrustning till ridningen!

Jaja, ha en fin dag alla!


Crash and burn 17.5

Då var denna dagen äntligen slut! Jag och kaninen min, som heter Two Faced Ringo, sitter just nu i bilen och väntar på att pappa ska handla klart! Sen blir det att dricka varm choklad och kolls in årets EMA! :)
Ha en fin kväll!


Nothings going to change my world

Är just nu på väg till skolan! Självklart är jag inte själv, utan mina bästa vänner Kaffe-latte och musik håller mig sällskap! Har haft en jävlig morgon så det är underbart med sällskap!

Nu kom bussen! Got 2 go!


Breakast 06.35

God morgon! Allt bra med er? Här är det fin fint! Sitter just nu och käkar äggmacka och dricker kaffe! Känns som en bra start på dagen! Idag har jag en del att göra, så en lugn och skön start på morgonen är inte helt fel!
Dagens uppgifter:
- Ha möte med min mentor
- Se till så att jag får en låneladdare
- Lämna in minst 2 uppgifter
- Gå till stallet för att ta in hästarna
- Hämta ut min kanin
- Lämna tillbaka filmerna innan kl 18.00
- I mån om tid, dra till gymmet för ett 30 minuters pass!
Kommer att bli en rolig dag idag! Gillar att ha ett bokat schema! Känns bara så bra på något sätt. :) Nej, nu ska jag käka upp ägg mackan och hoppa in i duschen!
Ha en bra dag!

Sweet dreams 23.5

Då ville jag bara säga god natt! Imorgon blir en låång dag, så behöver all sömn jag kan få!

Sweet dreams everybody!


Danced all night till the room was light, you said goodbye I wondered why. Radio played you couldn't stay, you'd miss your plane in the morning rain Here I am in the limousine, once again the lonely queen.

Sitter uppe vid utsikten och väntar på att sista lektionen tar slut. Jag är sjukt sugen på pannkakor, min näsa rinner, och jag har inga pengar. Sucks being me.Men när jag kmr hem så blir det till att handla. Finns dock en risk att det blir falukorv o makaroner. Fortfarande sugen på det!
Nu blir det till att ta en go Power nap!

C ya!


Morgon... 08.12

Ingen god morgon idag. Fyfan säger jag bara. Allergisk reaktion fick jag när jag satt på pendeln. Är allergisk/överkänslig emot parfym. Kan dock ha det själv, men om jag tar för mycket så blir jag snuvig. Imorse vart det som att sitta vid en parfym flaska. Seriöst.

Så idag är jag grinig, trött, och snuvig. Fuck my life.


Closing time, Open all the doors and let you out into the world Closing time, Turn all of the lights on over every boy and every girl Closing time, One last call for alcohol so finish your whiskey or beer

Hallå där! Sorry för dålug update idag, men jag och blogg.se (appen) har inte varit vänner idag. Har skrivit inlägg men tyvär inte kunnat publicera något! Nu fungerade det dock som det ska! Skönt!
Nu blir det i alla fall lite läsning ur boken "Det du inte såg" vilket är en bok av och om Patrik Sjöberg. Den handlar om hans väldigt krogiga, och ofta branta väg som han vandrat för att komma dit han är idag! En grymt bra och stark bok! Kan verkligen rekommendera denna!

NU: Läsning!


S I L V E R

En av favoriterna på naglarna är silver!
Jag använder O.P.I underlack och över lack! Själva färgade lacket kommer ifrån Depend!


Done and done 21.4

Då var denna dagen (nästan) slut! Har varit att springa mellan skolan, till
Hemmet, till stallet till hemmet och igen till stallet! Imorgon blir det dock, skola, stall, plugg! Lite mer lugn och ro iaf! Jaja, nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag kokar en kopp T och börjar bläddra i senaste CHIC!

Sov gott alla! <3


Where do I go? Follow my heartbeat.

NU är jag äntligen på väg hem! Ska bli sjukt underbart med lite Lunch! Hade tänkt fixa klorna också!

Hörs sen!


Changed plans

Ändrade planer! Blir till att träffa N efter att ha vart o handlat mat till både kaninerna och katten! Väntr just nu på att hennes pendel ska rulla in.
Oj, nu ser jag pendeln! När man talar om trollen! Haha :)


I'm not like them, but I can pretend. The sun is gone, but I have a light. The day is done, I'm having fun. I think I'm dumb, or maybe just happy. Think I'm just happy

Sitter just nu on the train hem, o lyssnar på bästa låten just nu: Nirvana - Dumb! Nirvana är ett av favorit banden, & Kurt Cobain är nog snyggast!

I alla fall så är det hemgång! Väl hemma blir det plugg, och att kolla in olika alternativ "att-ha-&-göra" efter studenten! Grymt sugen på New York eller England just nu! Kan även tänka mig att flytta till stockholm! Men vi får se!


På G 07.25

Då var man på pendeln på väg till skolan! Är riktigt peppad på resten av terminen faktiskt! :) Jag behövde nog ha ett litet lov! Framför allt så behövde jag träffa nya människor! Vilket jag gjort! :) Sjukt roligt lov om man ska sammanfatta allt med ett ord!

Jaja, nu blir det lite läsning i metro!

Bilden nedan är på bästaste Nathalie från förra fredagen!


God Natt 23.50

Ville bara säga gog natt! Imorgon väntar första skoldagen efter en underbar vecka med lov! 05.55 ringer klockan imon! Känns sådär, fast ändå ganska gött på något sätt!

God Natt ialla fall! :)


SÖNDAG MORGON

Idag mår man som man förtjänar efter en sjukt trevlig kväll med världens bästa Nathalie! Var på Berså denna lördagen igen, sjult underbart! Lätt ett av favorit ställen!! Vart hemma runt 4 imorse! Grymt bra avslutning på sista höstlovet!
Nu blir det pommesfrittes!


Mr. Brightside

Måste börja inlägget med att Killers, Mr. Brightside är nog en av de bästa låtarna någonsin. Älskar den!
I alla fall så står shopping på schemat idag! Jag och bästa syster ska dra in till gbg för lite kaffe drickande och shoppande av kläder, inredning och även lite smink!
Även fast jag inte har det så tjockt på kontot för tillfället, så ska jag väll kunna köpa med mig något iaf!
Nu blir det duschen!
image description
I never, I never

RSS 2.0