She wants the silence but fears the solitude. She wants to be alone and together with you. Cause she's just like the weather, can't hold her together. Born from dark water, daughter of rain and snow.


VALBORG

God Morgon bloggen! Valborg idag och jag har mycket att göra! Planerar dock att hinna med en timma eller två i solen för att jobba på min bränna! Eller ah, försöka få en bränna över huvud taget! Haha, känner mig genomskinlig för tillfället så lite sol är underbart! :)
Nu ska jag göra mig en go latte och sen sätta mig i solen!
Caio!


Söndag kväll

Söndag kväll och hela dagen har spenderats i sängen. Träffade Amanda också för tjöt och allmänt mys! Nu ska jag gå och lägga mig igen, och hoppas på en lång sov morgon imon! Gäller att passa pp när man är ledig!
Sov gott!


VitaminWater

Efter en sjukt trevlig kväll igår med bäst N börjar jag dagen med en flaska vitaminwater! Mums!


Klackarna i taket

Ikväll kör vi klackarna i taket med världens finaste vän!
Ha en toppen lördag alla goa!


MUMS

Ligger just nu i tv soffan och mumsar godis med syster och pappa! På tvn ser vi filmen The A-Team! Grymt kul film!


TORSDAG

Torsdag morgon och jag ska strax dra mig in mot göteborg! Ska senare möta upp mamma för att kolla in min balklänning! Är fortfarande osäker då jag hittade min drömklänning, men det fanns tyvär bara i XXXL.. Behöver ha L.. Men skit samma! Får se vad mamma tycker när hon ser den idag!
Nu ska jag dra mig!
Ha det fint!

Klart som fan

Fy fan vilken morgon... Skulle haft nationella idag, men ikke! Hann inte till bussen, nästa buss var sen, det andra tåget jag kunde tagit om det varit i tid var ju självklart försenat.. Fml moment! Så missar nationella.. Känns inte bra alls men ska snacka med min lärare så kanske jag kan göra en extra uppgift eller något!
Nu sitter jag i alla fall äntligen på tåget på g in till Göteborg för att möta siss en stund! Sen blir det trafikskolan fär plugg innan jag träffar bästa N!
Ha en fin dag!


Plåster i pannan och utgång på schemat!

God morgon bloggen!
Kör med plåster i pannan då kattbusarna bestämde sig för att leka vid min kudde. Kändes fint med ett riv märke i pannan innan klockan ens blivit 9 på morgonen.. Söta är dom!
Igår hade jag i alla fall en helt underbar födelsedag! Bästa A bjöd mig på bio. Vi såg American Pie - Reunion! Fasen va rolig den var!! Idag blir det mer bus, då gumman ska laga middag! Ikväll blir det utgång med goa människor. Hoppas på en lyckad Kväll!

Just nu tittar jag på dressyrens världscup och dricker kaffe! Go dag! Ska strax snöra på mig skorna o dra ut med huden!
Hörs sen!


It's a Bday cake!

Nu är det tårtdags hos familjen Björck! Senare blir det ut på bus med bästa A! Hörs sen!


GYNNINGS GLAS


Jag är totalt såld på Carolina Gynnings glas! Vill ha alla. Helt kär i motiven!
Finns på Cervera för 249 kr!

DEAR CHRISTIAN...

Får en grym vill-ha känsla när jag ser bilden på Christian Louboutins skorna. De är perfektion
på hög nivå! Ge mig!

19 år!

God Morgon bloggen! Idag fyller jag 19 år! Så sjukt underbart! Helt grymt nöjd över mina presenter med. En sak var 12 st vinglas. Har redan kollat in Carolina Gynnings designade glas och är grymt sugen på dom! Men som den beslutsångest brud jag är har jag inte riktigt bestämt mig än!
Nu blir det frukost!


Forever young


NOW I'M READY TO CLOSE MY EYES. AND NOW I'M READY TO CLOSE MY MIND. AND NOW I'M READY TO FEEL YOUR HAND, AND LOSE MY HEART ON THE BURNING SANDS.N


TORSDAG

God Morgon bloggen! Fasen vilken underbar dag! Första dagen på 4 veckor jag känner mig frisk! Har ju haft världens infektion nu i en månad, med grymt svullna mandlar, bihåleinflammation osv. Men nu är det förhoppningsvis över. Hoppas hoppas! Idag blir det att fixa inför morgondagens firande. Blir ju 19 år imorgon! Känns grymt skönt att lämna 18, och bara ha ett enda år till 20! Sista året som tonåring!
Talk 2 u guys later!

STUDENTKLÄNNING, check!

Fasen vad jag är glad! Var nyss inne på Nelly.com och såg att klänningen jag velat ha till min student har kommit in i min storlek igen!!! Behöver jag säga att det tog typ 10 sekunder innan jag hade en orderbekräftelse i min inkorg? Känns så sjukt underbart! Hoppas verkligen att den sitter perfekt! Alltid svårt att veta när man beställer från nätet, men enligt måtten ska den passa i alla fall! Hoppas hoppas!
Blir så grymt stressad av allt som ska göras innan studenten! Fast det är grymt roligt, så ska inte klaga! Känns i alla fall skönt att ha hittat en klänning! Sen att jag bara har en klänning och inga skor osv, men det löser sig! Känner att om man har klänningen är det lättare att hitta skor osv! Så nu blir det jakt på balklänning! Vill verkligen hitta en nu! Är dock så jäkla svårt! Vet exakt hur den ska se ut, men vart fasen finns den?? Men det löser sig det också!
Nu ska jag mumsa lunch och tjöta med en fin vän!
Bye!

I am he as you are he as you are me and we are all together

God Morgon bloggen! Hoppas allt är fint! Jag var uppe medd tuppen i dag för att lämna katterna hos vetrinären! Kastrering, Chipmärkning och Vaccination står på schemat idag! Känns grymt tomt hemma just nu, men hämtar upp de små galningarna vid 3 tiden igen! Bara hålla tummarna på att tiden går fort!
Nu ska jag fixa mig en latte!
Caio!

With God given ass, He took it all too far but boy could he play guitar

Ziggy stardust, Rebel Rebel, Heroes.. Har jag sagt att jag älskar David Bowie? Han är verkligen the man! 70-talets musik räddar mitt humör när kroppen inte hänger med. Hosta, snuva, förmodligen bihåleinflammation.. Ja, U name it, I got it! Men livet är rätt fint i alla fall!
Nu ska jag sätta mig med en kok bok och börja planera min studentmottagning! Yaayh!

Sad but true

Bara jag som är geek eller är den här låten grymt bra?


RSS 2.0