The last hour

Då vart sista timmen kommen och jag slutar jobbet om 45! Härligt! Sedan blir det nyårs firande utan dess like! Är dock grymt opeppad men det kommer nog! rätt musik och rätt folk gör nog susen! :) Nu ska jag dock slänga i mig en smoothie och en yoghurt så att jag inte avlider av hunger!
Sedan slänger jag upp en bild på min nyårs outfit!
Ha en fin eftermiddag!

My Savior

Min räddare denna nyårs afton är en Vanilla latte med extra krut! Somnade 06.30 inatt och skulle upp vid 8. Vrf kan man aldrig sova när man behöver det som mest? Konstigt.. Men på jobbet sitter jag i alla fall med min Vanilla latte och försöker få ihop en helt okej plan för dagen! Som det ser ut nu så blir det:
- Ica
- Power nap
- Städa
- Laga mat
- Duscha
- Sminka mig
- Fixa med kläderna
- MÅLA NAGLARNA
- Duka
- Fixa bålen
- Välkommna gästerna!

Hoppas att allt blir som planerat idag! Kommer att få ett mentalbreakdown annars..
Nu ska jag dock som vanligt soppa ur shoppen! Slutar om 4 timmar! Yay!
Ha en fin dag så hörs vi sen!
image description

WORK

Sitter just nu på Jobbet då jag fick hoppa in för Jo som fick andra planer. Slutar kl 19, så det är inte så farligt lång tid kvar! Ska bli underbart att komma hem och äta "nyårsmiddag" med familjen då vi alla ska åt olika håll imorgon!
Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi!

Torsdag morgon

God Morgon! Torsdag morgon och sjunde himlen visas på 5an! En latte dricker vi till det och det känns som en bra start på en Torsdag som denna! Sen blir det formodligen gymmet med Amanda innan jag träffar Hanna för mys och nyårs planering! Känns som en fin dag!
Hörs sen!


NYÅR

Planerna för nyår blir bara bättre och bättre! Just nu så ser det ut som att det blir en fin nyår med väldigt fina människor! Hoppas bara att planen håller! Men allt är inte klart en! Outfiten tror jag i alla fall är 100% Klar! Det enda jag behöver är ett snyggt silvrigt halsband! Men det ska nog gå att lösa! :)
NU ska jag dock städa mitt rum innan jag pluggar lite körteori!
Ha det fint!

On my playlist

Säger bara Kent, sommar, fint väder, äckligt bra musik och livet. Ge mig sommar och ny underbar musik och jag ska le. För att jag vill.


Morgon stund har kaffe i handen 12.

God Jul mina vänner! Kanske är något sent, men har vart överallt och ingenstans den senaste veckan! But now, I'm back! Sitter just nu och dricker kaffe och kollar på när pappa spelar nya Zelda! Verkar sjukt kul! Grafiken är inte att leka med alltså! :D Ska kanske spela lite i eftermiddag, men jag vet inte! Får se sen helt enkelt! Nu ska jag fortsätta mitt kaffe drickande!
Ha en bra fortsättning på julen!


T I M E

Tid. Det är inte lätt att vinna tid. Känner att denna hösten varit galet lång. Men så lite är gjort. Sitter just nu med världens måste-göras-innan-nyår högen. Hatar skolan ibland! Men det är faktiskt roligt att plugga vissa ämnen! :)
Fick i alla fall jullov idag vilket var helt lovely! Blir dock mycket plugg nu de första dagarna, men det går fort att få gjort i alla fall! Imorgon blir det jobb och sen till att hjälpa N slinga håret! Blir nog bra! :) På kvällen sen blir det till att rimma på klapparna och slå in dom! Samt sitta på uppersittar kväll och äta skink macka! (Liten tradition att prova julskinkan dagen innan julafton!) Nu blir det dock att skicka in två uppgifter till skolan innan jag städar mitt rum! Ha en fin kväll! ♥

Snyggt..

Känner mig riktigt snygg i blå/vit randiga mysbyxor instoppade i mina MC-boots! Eller inte..


Dear Santa..

Snygga stövlar från BIANCO                                                        Anio Aalto ITTALA Gray
Ipod Touch 5 32G
Grymma skivor, så som, Beatles, Nirvana, Foo Fighters osv.

Ett grymt, svart, Nintendo WII

 


SATURDAY

God Morgon! Guu va kallt det är ute idag!! Höll på att frysa ihjäl, men det är klart, jag har ju bara skinnjacka och "poncho" så det är kanske inte så konstigt att jag fryser! Men ska kolla på en ny vinterjacka till moi i veckan! Min gamla är nämligen en M i herrstorlek.. Bra där Helena!
Nu blir det dock att svepa kaffet innan jag gör mig i ordning för att dra mig till jobbet!
Hoppas ni har en fin lördag! ♥

PENDELN

Sitter just nu på pendeln på väg till Göteborg för att möta upp syster som fått jullov idag! Idag var det också sista dagen på Praktiken. Fasen vilka underbart fina personer det är som jobbar där! Fick ett kort, och ett paket som tack för dessa veckorna! Jag köpte blommor till dom med ett litet hjärta med en text på istället för ett vanligt kort! Ska förmodligen vara på
samma ställe nästa gång! Hoppas, Hoppas! :)
Nu ska jag dock kolla Facebook!
Fina syster på bilden nedan! :)


THankGodIt'sFriday

Hej! Guu va kallt det är ute idag! Fryser dock bara om händerna och fötterna! Är för tillfället på väg till praktiken! Borde egentligen gå till läkaren då mitt ledband är sprucket eller av i handen.. Har ont, men det är inget en panodil inte kan fixa! Ska ta en ner jag kommer fram! Better go now! Hörs sen!


God Natt!

God natt alla godingar! Jag sitter just nu med en go kopp varm mjölk med kanel och ska strax borsta tänderna och sist men inte minst, sova! Imorgon är det sista dagen på Praktiken, vilket är både tråkigt och på ett sätt skönt! Skönt är det eftersom jag får jullov på onsdag! Tråkigt för att jag trivs och tycker om alla underbara som jobbar där! Jaja, nu ska jag dricka varm mjölk!


Lord of the Rings

Sitter just nu med en kopp T, en fin vän, och en grym film. Nämligen Sagan om ringen, de två tornen! Fasen vad jag älskar dom filmerna!
Got 2 go now! Vill inte missa hela filmen!


On the way

Då sitter man på pendeln på g till praktiken! Klantig som jag är så missade jag min pendel kvart i, men jag hann ju köpa tuggummi i alla fall! Ska faktiskt bli skönt att göra något vettigt idag! När man mår dåligt blir det mest att zappa mellan MTV, kanal5 och tv3! Kanske har spelat lite Mario 64 också! Sjukt vilken nostalgi tripp det är! Är typ uppvuxen med Nintendo spel såsom Zelda, Super Mario och även Mario kart! Blir lätt så när man har en underbar pappa som älskar tv-spel! :) Nu ska jag dock läsa lite metro innan jag går av pendeln!
Ha det fint!


Onsdag Morgon 09.05

God Morgon! Allt fint denna lill lördag? Här är det ok! Är fortfarande snuvig, men kunde vart värre! Började i alla fall denna underbara dag med en körlektion kl 7.20. Kan fortfarande inte förstå min tanke med att boka tidigaste möjliga tid varje Onsdag.. Men men! Det gick ju i alla fall bra! :D
Nu blir det att göra lite risgrynsgröt till frulle nr 2! Käkade bara en banan och drack en Berocca innan lektionen. Vart inte så hungrig!
Ha en fin dag så hörs vi sen!

I just love..

Massvis med tända ljus! Blir en sån go avslappnande varm mysig känsla i rummet med massa levande ljus! Själv har jag mängder!


Övningsköra!

Då sitter man för tillfället bakom ratten och vänar på att pappa ska handla klart! Älskar verkligen att köra bil! Kommer bli rn sjukt go frihetskänsla när körkortet är mitt! Måste bara ta tag i teorin.. Sjukt tråkigt men det är värt det sen! Nu blir det dock att stampa på gasen då jag är galet hungrig! Ska nog också kolla på Welcome to the Rileys! Jepp, nu kommer pappa! Hörs sen!


CRAZY, STUPID, LOVE

Hej bloggen! Jag och blogg.se har inte varit bästa vänner i dag, då själva sidan inte ville fungera.... Men nu fungerar den igen! Thank god for that! Sitter just nu med ny manikyrerade händer och det samma gäller mina små fötter! Blev svart nagellack på fötterna och en snygg, klassisk röd på händerna ! Känner mig alltid så himla naken om jag går med omålade klor! Under tiden som jag fixade så kollade jag på filmen Crazy, Stupid, Love! Sjukt bra film måste jag säga! Gillar framför allt skådespelarna väldigt mycket! Måste också tilllägga något som inte hör till, men jag äklskar mitt rum!  Det är helt nystädat och allt är bara på plats! Alla mina ljus är tända och feelingen i rummet är mysig! Men snart är värmen och mys känslan som bortblåst då jag ska ut i kylan och dra mig bort till stallet! Senare ikväll blir det rining på kärret, ska bli riktigt kul faktiskt! Alltid underbart med lite träning så här på Måndagskvällen! Det var nog allt för nu! Så hörs vi sen då jag tänkt lägga upp en bild på dagens makeUp! Hörs sen ♥

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope someday you'll join us, and the world will be as one.

Hej bloggen! Herregud vad jag har städat idag! Känner mig faktiskt helt sjukt grym som lagt min lediga söndag på att städa! Fint har det ju blivit i alla fall! Nu är det i alla fall dags att plugga.. Ska lämna in ett arbete om turkiet som demokrati. Inte direkt peppad, men det måste göras! Så nu ska jag slänga mig in i pluggets dimma så hörs vi nog sen!
Ha en fin Söndag kväll och tredje advent! ♥
Och jag är medveten om att jag ser illamående ut, men jag kände mig i alla fall snygg! Hehe Detta är i alla fall en bild från förra Fredagen när jag och A vart ute i Halmstad!

Stationen

Sitter just nu och väntar på att syster min ska anlända till kungsbacka! Alltid lika gött att ha henne hemma! Har dock vänta på henne sen 19.40 då könsorganen som styr tågen inte kan passa tider. Det blåser? Okej?
Men hon är i alla fall på g hem! Tar nog kvart över bussen hem sen! Då väntar mat och film tillsammans med chips! Yummi! Ska fortsätta se på chain letters som vi började kolla på förra helgen, men båda somna, så gör ett nytt försök ikväll! :)
Nu ser jag nog tåget!
Ha en fin kväll!
Bilden nedan är en bild på sis förra sommaren! <3


@ the moment

Håller just på att städa mitt rum! Och då menar jag städa! Håller för tillfället på att vika om och damsuga garderoben! Bara två lådor kvar så det går relativt fort! Sen hade jag tänkt försöka plugga innan jag och mammi ska baka lussebullafr! Mys!
Hörs sen!


Friday 11.29

God Morgon bloggen! Allt fint? Här är det okej. Förkyldningen är värre, men känns bra att det hände nu och inte typ dan innan julafton! I alla fall så sitter jag just nu med en latte, och zappar mellan MTV och Sjunde himlen! Mysigaste serien! Ska också måla naglarna! Blir militärgrönt från Depend! Langar upp en bild sen!
Nu: Sjunde himlen!


Krossa alla fönster

Hej! Fasen vilken bra dag jag har haft! Hängde med N in till göteborg för lite busigheter! Blir förmodligen mer sånt imon eller på fredag! Vad för busigheter får ni reda på när det är klart! :) För tillfället så sitter jag ner dränkt i en busshållplats! Fasen va det regnar ute! Helt galet! Bussen kommer typ 20 över, och då blir det sallet! Sedan blir det att dra hem för att hämta plånkan, för att sedan köpa pepparkaksdeg ocg dekoration till det! Jag och älskade A ska nämligen baka pepparkakor! :) MYS! Nu fryser jag om händerna, så blir vantar på nu!
Hörs sedan!


I'm so ugly, that's okay 'cause so are you

God Morgon! Sovit gott? Jag har sovit sådär! Vaknade upp sjuk imorse... Yay. Men jag har känt på mig att jag kommer bli sjuk i typ 2 veckor. Får alltid ont i nacken och klarar inte av mjölkprodukter. Rätt udda ändå att jag inte klarar av mjölkprodukter men sån är jag! Känns också sjukt jobbigt att behöva sjukanmäla mig från praktiken, men måste man så måste man. Brukar som tur är bli frisk väldigt fort! Så peppar, peppar för att det det blir lika kort som vanligt! Nu ska jag dock äta frukost, och sedan titta på dagens julkalender avsnitt! :)
Ha det fint så hörs vi sen! ♥

My heart is broken, but i have som glue

Hej bloggen! Allt bra? Här är det fint! Har haft en underbar dag! Kom äntligen till mitt älskade gym och körde hårt i typ 1 1/2 timma! Gymmar nästa gång på Torsdag då jag slipper åka ner till hästen! Lovely! Nu ska jag kolla in ett till avsnitt av Paradise Hotel innan sängen! Ha det fint!
Puss ♥

They call her love

Hej bloggen! Tisdag morgon och jag är relativt pigg! Träningen i morse blev det inget av då jag har halsont och snuva... fasen också. Orkar inte med en förkyldning nu!! Får inte, kan inte, vill inte, inte nu. Det finns i alla fall en sak som lyfter denna dagen och det är ett band som heter Parachute. Helt kär i musiken! Här är deras låt "She is love" om ni trycker på länken så kommer ni till videon! Sjukt bra den också! Jaja, nu blir det smink och fix innan jag halkar ner till pendeln!
Ha det fint! ♥

Monday's suck

Hej bloggen! Jag har idag kommit fram till att jag hatar Måndagar. På riktigt hatar. Men som tur är så är denna dagen snart slut! Blir gymmet, bastu och ansiktsmask som avslutas med både manikyr och pedikyr! Vilket jag är i desperat behov av! En riktig all-by-myself kväll! Ska nog också städa rummet! Ha en bra dag så hörs vi sen! :)


GO DAG

Hej! Fyfasen vilken go dag jag har haft! Gick upp vid 10, kollade PH, käkade frukost och bloggade. Gick och la mig igen vid halv 12 och sov till kvart i 2! lovely! Sen vart det lunch med Amanda, innan vi gick ner och lämnade filmerna! Nu blir det att kolla in skräck filmen "Don't be afraid of the dark" (tryck på länken för att se trailern) innan jag drar ner för att möta Nathalie! Helt underbar söndag! :)
Nu ska jag dock spela lite sims på facebook! Hörs sen!

Sunday morning, rain is falling

God morgon! Hoppas att alla sovit gott! Jag är förvånande pigg i dag, trotts bakfylla och för lite sömn. Men blir en latte sedan så att energin kan komma upp ytterliggare ett steg! Just nu sitter jag och dricker juice och kollar in Paradise Hotel. Är snart på sista avsnittet!! :)
Idag blir det annars att kolla film med Amanda, baka lussebullar med Mamma, kanske träffa Nathalie en mini för tjöt och allmänt fira advent! Hoppas ni har en fin Söndag!

AWKWARD.

Ligger förtillfället i min säng med en godispåse och juice och glabar Awkward! Helt ok lördag om du frågar mig! En riktigt tjockis dag idag! Ska nog också Ta en powernap, då jag sovit 3 1/2 timma inatt! Somnade vid 7 imorse! Haha, men det var det värt! Jaja, nu blir det mer AWKWARD!
Ha det!
Just nu:


Halmstad

Hej bloggen! Nu är jag och Amanda på väg hem ifrån en gaalen kväll/natt i Halmstad! Gick till tcå olika klubbar, den ena vart ett förkrökställe som hette The Corner, medan Club Moon va ett grymt dansställe! Nu blir det att dricka min varma choklad! I kungsbacka blir det sen lite pizza! Aka fyllekäk! Mums!
Ha det fint!


Breakfast and no makeup 10.39

God morgon! Säger bara fyfan vilken morgon. Vaknar 09.29 springer (bokstavligt) in i duschen, på med kläderna och paka väskan. Skiter i frukost. Springer ner till bussen. Vilket var grymt onödigt då bussen som
Ska komma 08 kommer 10.15.. Suck.. Jag missar alltså pendeln och kommer att komma 50 minuter sent till praktiken. Känns ju jävligt bra. Tack fär det västtrafik! Så just nu sitter jag på Espresso House ock käkar frukost och är bitter.
Hoppas ni hade en bättre start på dagen! :)


Dreaming is believing 00.46

Hej bloggen! Har varit en kaos period i mitt liv. Mycket ska göras, men vart fan finns tiden? Ica kanske? Är i alla fall i desperat behov av tid till träning, plugg och framför allt den där hemska körteoriboken som verkar bli större och tyngre för varje dag.
Har praktik för tillfället och jag trivs bra! Helt underbara människor som jobbar där! Love it!
Imorgon blir det halmstad med gumman för en krogrunda! Ska bli sjukt trevligt! Jaja, nu blir det natten så att jag orkar komma upp imon!
Ha det fint!


RSS 2.0