MORGON RUTIN

Bästa med att vakna på morgonen är att fådricka en hemma gjord latte!


HAPPY FEELING

FYFASEN vilken underbar helg jag har haft! Det borde fasen vara olaligt att må så här sjukt underbart bra och bara vara lycklig! Kan säga att det var ett bra tag sedan jag kände såhär!! Älskar det verkligen!
Håller tummarna för att det ska hålla i sig ett tag nu! Hoppas hoppas!
Nu blir det sängen!
God natt foks!

LIPGLOSS

Köpte nyss detta lipgloss! Är en sucker för röd/rosa läppglans med smak!
Yummie!


FRIDAY I'M IN LOVE.

Fredag morgon och humöret är på topp. Vaknade av att solen lös egenom mina gardiner. Helt underbart! Känns verkligen som att våren är här! Dagen ska spenderas på Möte, sedan en go kaffe med en grymt saknad och underbar vän innan jag drar in till ed för att byta staven! Sedan blir det nog utgång med bästa N! Känns som en jäkligt bra fredag om du frågar mig!
NU: Frukost!


TODAY'S


Min kärlek


Morning Coffee


OH IT'S BLUE

God Morgon bloggen! Jag måste börja detta inlägget med att säga att jag kanske har funnit min balklänning!!! pepp pepp! Den är en axlad, marin blå med en djupt urringad rygg! Såå fin! Men jag är fortfarande på jakt efter den perfekta balklänningen! Fick även min student mössa igår! Känns så sjukt overkligt!
SÅ nu börjar jakten på ALLT som har med studenten att göra!
Hörs sen!

RESA

Hallå där bloggen!
Sitter just nu och kollar resor! Vill åka utomlands so bad! Jag och syster är sugna på en resa tillsammans till våren, och funderar kring Cypern eller Grekland! Jag vill i alla fall ha All Inclusive hotell! Kanske är lite lazy men jag älskar All Inlcusive! :D Tycker det är grymt underbart då man slipper tänka på mat!
Hittade nyss ett underbart hotel på Kreta.. Vill åka nu!! Men det som väntar på något gott..
9

MÅNDAG MORGON

God Morgon bloggen!
Hoppas att allt är bra med er! Här i kalla göteborg är det fint! Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska ta slut så att jag kan ha lite betygssnack med läraren! Håll tummarna för att det gått bra i kursen!
Efter skolan så blir det plugg! Jätte kul.. Men det måste göras! Kanske ska spela lite tv spel eller sims också! Super geek men jag älskar det!
Hörs sen!

SUSHI TIME

Sitter med fin vän på naam och käkar sushi! Mums!


STYLISTERNA

God Morgon bloggen!
Sitter just nu och mumsar frukost och kollar på Stylisterna! Utan tvekan ett av de bästa webb programmen ever! Blir så sjukt inspirerad utav detta underbara yrket!
Snart ska jag dock hoppa i träningskläderna för att blåsa till gymmet med en fin vän! Ska bli grymt skönt med lite träning!
Hörs senare! ♥

How to be a superwoman

Jag ska bli en superwoman! En superwoman för mig är någon som står för vad hon tycker, går sin egen väg, är stolt över sig själv och det hon gjort, tror på sig själv, hon gör karriär i det hon älskar, hon står med båda fötterna på jorden,  och hon älskar sitt liv. Känns som ett jäkligt bra mål i mitt liv! Att bli en superwoman! Något de flesta kvinnor vill vara! Jag vill när jag är gammal kunna sitta i en rotting soffa vid min sommarstuga och bara njuta och vara lycklig för allt jag gjort i mitt liv. Kunna berätta för mina framtida barnbarn vad jag har varit med om och lärt mig under livetsgång. Precis som min morfar berättade historier till mig och min lillasyster. Min älskade Morfar är min inspiration! Kommer nog aldrig träffa en inteligentare människa. Tror inte att det finns någon underbarare heller!
I AM A SUPERWOMAN

I wanna be a rockstar

Hej bloggen!
Hoppas ni har en bra dag i kylan! Själv sitter jag på jobbet och längtar hem. Är så jäkla sugen på flötmat! Vill ha allt som är onyttigt! Kanske köper det sen.. :) Igår var en mysig kväll med en fin vän! Mumsade godis och kollade på Wrong Turn 4. Fasen vilken dålig film! Men eftersom man sett de tidigare filmerna så måste man ju se denna också! :D Inte direkt någon film att rekomendera, men förstår er om ni ser den!
NU ska jag kika litepå lägenheter i vårt avlånga land!
Ha en fin dag!

RSS 2.0