You say yes, I say no

Fyfasen vilken udda kväll det var igår! Träffade dock mycket trevligt folk, och har kommit fram till att det finns så sjukt underbara människor. Jag är lycklig. The Beatles - Here comes the sun spelas på högsta volym, och jag drömmer mig bort till en sommar utan bekymmer och problem. En underbar sommar av fest, lycka och sol! Längtar som fasen! Vill ha sommar nu!
Men medan jag väntar ska jag byta om och dra till stallet med bästa syster!
Ha de fint sålänge!

TISDAG 12.25

Hej bloggen! Tisdag idag och jag pluggar för fulla muggar! Känns så underbart att jag har kommit igång igen! Ännu mer underbart är att solen faktiskt skiner idag. Har kännt mit så inspirerad den senaste tiden att jag inte kan sluta le! Va länge sedan jag kände sånhär inspiration!
Nu ska jag dock lägga energin på skolan!
Bye!

HETS

Herregud, mitt liv är kaos! Dagarna till studenten blir färre och färre, plugghögen plugghögen blir högre, och viljan till att kämpa dör ut. Men jag ska fortsätta ialla fall! När jag sen står och hoppar på flaket är allt värt det! Bye bye socialt liv fram till 12 juni. Men det är värt det!
NU: Plugg!

Körtelfeber

Körtelfeber nu då.. Peppad tjej.
Jävla skit att jag blev sjuk nu! Ska egentligen jobba hela helgen, men nej så blir det inte! Är så grymt svullen i halsen att det gör ont att svälja vatten.. Goddamn. Pencelin får jag nästa frefag då de inte med säkerhet kan säga att jag har Körtelfeber eftersom det tar ca en vecka innan man kan se sjukdomen på blodprovet. Har vart hos läkaren idg och de är 99% säkra att det är körtelfeber.. Och man brukar vara sjuk i 3-4 veckor! Extremt kul! Och det värsta av allt är att jag är så sugen på mat!! Skulle kunna äta upp halva världens all mat men icke, halsen pallar inte just nu! Part rock eller vad? Thank god för halstabbletter, isglas och Panodil! I love u! Hehe :D
Nu ska jag ta en power nap innan jag glanar mer på CSI:NY!
Bye!


SUN

Åh vad underbart det kändes att vakna upp med att solen lyser igenom gardinerna. Helt underbart! Dock vakande jag med halsont så någon träning blir det inte idag. Riktigt tråkigt då jag kände mig på gång! Men kanske ska klämma in en liten promenad bara för att få njuta av solen och våren!
Nu ska jag dock börja med att fixa i ordning i köket!
Ha en fin dag!

She got enough on her mind, that she feel no sorrow. I let my fate fill the air, so now she rollin down her window. Never been one to hold on, but i need a last breath.


But Sometimes, I Need Somebody Who Can Make Me Feel Alright, And Shades Me From The Streetlights I'm Breaking Up, I Need Someone Who Needs Somebody Now

God Morgon bloggen! Vår känslan man haft i kroppen är som bortblåst. Vart tog våren vägen? Eller drömde jag allt? Håller i alla fall tummarna på att solen vågar sig fram snart! Allt känns så bra när solen lyser!
Men istället för att sitta här och deppa i stormen så målar jag naglarna, dricker T och kollar in BB.
Helt okej Tisdags mogon!
Hörs sen!

Jackass

Ligger just nu i sängen och kollar jackass. Har en känsla av längtan och saknad. Tycker inte om den känslan. Fast jag gör nog det ändå. Oyes, I'm wierd! Imoron väntar gym och plugg! Kanske städar lite snabbt i mitt rum med. Det löser sig nog! Ska i alla fall fylla dagen med det vackraste vi har i världen. Musik! Älskar det! Vill leva med det för alltid!

Nu blir det sängen!
Sov gott


and i’m a goddamn coward, but then again so are you

Jaha, då vart denna dagen snart slut. Tiden har bara gått. Sjukt irriterande när man är hungrig och trött. Men nu äntligen är det snart dags att stänga! Underbart! Ska möta upp syster för att shoppa mat då vi ska ha söndags mys. Har förmig att jag skrev detta i det förra inlägge? Eller? Äh, kommer inte ihåg. Känner också att ångesten växer för var sekund som passerar. Ibland undrar jag seriöst vad jag tänker med. Men what the fuck. WE R YOUNG, WILD AND FREE.

WORK

Hej bloggen! Sitter just nu på jobbet med en kurrande mage och ett grymt kaffe sug. Hann inte käka frulle imorse, så blev en banan och en kexchoklad på press. Awesome start på dagen känner jag! Men ska se i fall någon av frisörerna har en lucka så att jag kan kila ner och köpa en fralla eller något! Hoppas Hoppas! Har ju ingen lunch på söndagar, så det blir lite krångel med att få in en mini rast! Men a girl's got 2 eat! Så är det ju bara! Ikväll blir det tjöt med en fin vän och söndags mys med syster! Kör en gammal klasssiker bestående av Ben&Jerry och Big Brother live. Kan det bli bättre än så? Skulle inte tro det!
NU: Vika handdukar!
image description

SPRING

Åh vad underbart! Våren är här! Blir varm i hela kroppen bara av tanken på sena sommarkvällar fyllda med musik och skratt. Längtar! I dag funderar jag på att fixa mina naglar. Kanske göra akryl naglar? Känner för att få lite vårfina naglar! Tror jag ska ringa till salongen och se i fall de har tid! Så nu drar jag ner till stan!
Talk 2 u later guys!

Fega människor

Jag har kommit fram till en sak. En sak om fega människor. De snackar skit om andra för att verka bättre själva. Måste tyvär meddela att ni som håller på med sånt är helt dumma i huvudet. Skit snack är något av det värsta jag vet! Sköt dig själv idiot! Du har förmodligen inte ens med saken att göra. Sen är det fina med fega människor att de gärna ljuger en rätt upp i ansiktet, men så fort man vänder ryggen om drar skit snacket i gång. Moget polarn. Varför inte ta reda på fakta istället? VAD händer på riktigt? Inte gå runt och snacka om det du TROR hände. Och sitt för fan inte och hitta på massa skit!
  
En annan sak jag inte klarar av är lögner. Det är fasen det värsta som finns! Kom dock ihåg att det är skillnad på en vitlögn och en vanlig lögn! Att ljuga för någon skadar allt. Förtroendet blir som bortblåst, den underbara relation man haft innan dör ut, och att ens våga titta personen i fråga i ögonen går bara inte. Bra jobbat idiot. Varför ljög du? Va det värt det?
  
 Sen har vi den värsta av alla fega människor i denna jäkla världen. De som inte tar eget ansvar för en handling! JAG BLIR GALEN! Det funkar som så att har du gjort fel så ber du om ursäkt och accepterar att du haft fel! Shit happens! Var lika ärlig mot andra som du är emot dig själv. Ta åt dig det du gjort fel och förbättra det! Det är inte svårare en så! Bara gör det! Blir fan dum i huvudet så mycket skitsnack jag har runt mig just nu. Vill bara slänga mig på luren och ställa frågan utan svar: VARFÖR.

Nu
säger jag absolut inte att jag är någon slags ängel, men jag försöker i alla fall behandla folk bra! R E S P E K T. Nu har jag till och med stavat det åt er. Läs nu långsamt och försök vad ordet betyder pucko.
Blir galen på detta! Och folk undrar varför det är krig. Jag har svaret. För att människor inte accepterar varandras olikheter och inser att det är just en människa precis som du även fast de har en annan religion eller politisk åsikt! All hearts beat the same. Glöm inte det.

Så mitt tips till er som känner igen er i något av de ovanstående är att sköt dig själv. Fokusera på dina egna brister och gör något åt dom istället för att sitta och hitta på saker och snacka skit om människor som faktiskt inte förtjänar det. Lägg bara ner! Det är inte de som folk snackar om som mår dåligt, det är du som snackar skit som mår dåligt. Det är du som förstör stämmningen på en arbetsplats, i skolan bland vännerna. tänk på det nästa gång.

RSS 2.0