T H E B L O N D M E

Då var man hel blond igen! Sandra la i slinger i botten på mig, och blev sjukt nöjd! Nu är håret både kallare, ljusare och det ser ut som enn enda nyans! Helt underbart! Tack Sandra! Du är underbar!

Just för tillfället sitter jag med en halv full vanilla latte i vänster hand och drömmer mig bort! Vill ha värme, en hund, en vältränad kropp, och en egen lägenhet. Låter som en liten brat, men det är mina drömmar just nu! Jag ska ha allt inom en snar framtid! Solen får jag genom en utlandsresa, kroppen genom träning och rätt kost, lägenheten genom bra betyg och jobb, Hunden genom ren vilja.
 Min energi just nu ligger dock på träningen. Måste göras! Tänkte köra 5 pass denna vecka eftersom att jag är ledig! Har ju inte direkt mycket att göra på dessa 6 daga fyllda av underbara efter längtade sovmorgonar!

Nu blir det att beställa bio biljetter! Ska se Paranormal Activety 3 imorgon med Amanda gumman!


I'm so happy, Cause today I found my friends.
They're in my head. 
I'm so ugly, But that's ok, 'Cause so are you.
We've broke our mirrors.
Sunday morning, Is everyday for all I care.
And I'm not scared. Light my candles. In a daze cause I've found god.

LUNCH TIME

Då var det strax dax för lunch! Denna ska dock spenderas i en frisör stol då Sandra ska lägga i några slingor på mig!

Har också en liten hemlig plan som jag hoppas går igenom! Det jag älskar mest i världen att hålla på med kanske slår in! Du kanske blir min.

Jag kommer självklart att lägga ut det här på bloggen om det blir något!

Nu blir det att ringa ett snabbt samtal!


 
 

WORKING

God morgon! Allt väl med er? Här är det fint! Är trött, men extremt glad och lycklig! Kollegorna mina är världens bästa som alltid ställer upp och hjälper till! Tack för detta mina vänner!

Extremt rörigt inlägg hittills, men mitt huvud är just nu ett stort frågetecken där alla slags frågor är välkommna! Känns väldigt bra på något sätt. Har även kommit fram till att världens bästa Amanda är underbar! There´s no one like you homie! :) Nu tänkte jag gå in på Hotmail och fixa en ny mejl!
Puss på d!


INSPIRATION - Kristen Stewart




Älskar verkligen hennes stil! Lite Grunge rockigt typ.
Jag tycker att hennes väldigt enkla stil är asball! Så här vill ja se ut jämnt!

 


I feel fine

 


Hold the line, love isn't always on time.

Jag säger bara fyfasiken vilken bra kväll jag hade igår! Trotts lite suraminer och strul så var den grym! Jag och N dansade nästan in på småtimmarna. Inte det smartaste då jag nu med facit i hand sitter på jobbet.. Dock köpt mig en Chailatte vilket är grymt upp piggande!

Ikväll blir det myskväll med bästa syster! Det behövs efter gårdagen! Kanske drar en liten skärckis! Det är ju trotts allt halloween!

Ooh I need your love babe,
Guess you know it's true.
Hope you need my love babe,
Just like I need you,Ooo.

Hold me, love me, hold me, love me.
I ain't got nothin' but love babe,
Eight days a week.

God Natt!

Tänkte köra ett litet nattauppdatering. Livet är fint just nu! Uppskattar fina vänner och familj, fina minnen, och mig själv. Mår allmänt fint alltså!

Imorgon blir det "halloween" fest hos Emilia! Ska bli sjukt trevligt! Vet dock inte vad jag ska va än.. Skejtare vs. Rocker? Vad tycker ni? Har iallafall ett par sjukt balla lösögonfransar som skaaa användas!

Nu blir det lite läsning innan sovdags!

I don't give a damn about bad reputation.


Hos läkaren

Sitter just nu hos läkaren och har suttit här ett bra tag. Kommer nog komma in i en ngn gång.. Yaahy..
I efter middaf efter skolan (om jag hinner till sista lektionen) så blir det att kolla på kaninungar!! Får hem systers lilla kronken, vars syster tyvär dog inatt. Så tänkte köpa en till så att kronkis slipper vara helt ensam! Det är ju trotts allt ett sällskapsdjur!


Tillbaka i sadeln!

God Morgon! Även fast det inte varit något gott alls med denna morgonen.. Suck på det! I alla fall så satt jag upp i sadeln igår efter hela 8 månader!! Helt sjukt! Det gick sjukt bra! Hade en grymt fin häst vid namn Titti! Man fick inget gratis av henne! Gillar skarpt!
Nu sitter jag dock på pendeln på väg till skolan med en vanilla latte extrakrut! Mums!


NEEDS




The perfect high heel, Moonlight stilletto


The perfect boot, Stybil boot



In love with, Koux boot




It's just awesome, Blanc boot Warm

HETS!

Fyy vilken morgon... Tänker inte säga mer än så! Men hann inte käka frukost imorse.. Tur att man har världens bästa pappa som handlar världens goaste frulle på Espressou House! Bestående av grov ostfralla och Chailatte! Mumms!


I uterummet!

Just nu sitter jag i uterummet och njuter av det goa vädret med ett äpple, en kopp Thé och framför allt en riktigt bra tidning!

Som sällskap har jag min underbara hund Benny!


Avkoppling

Ska strax börja läsa ur tidningen CHIC! Tänkte fixa mig en go kopp The också innan jag sätter mig med tidningen i uterummet! Kommer nog bli en mysig onsdag efter middag!


På väg!

Då var man på väg till skolan! Halsen är bättre idag, men när jag inte kunde somna i natt aå var det bara en av anledningarna!
Efter skolan blir det en tur till trafikskolan för bokning av uppkärning!!! Oyeah! PeppPeppPepp! Hoppas jag får en i December! Ska också boka mina sista körletioner! Whopp whopp säger jag bara!

Nu blir det att läsa metro!


Done!

Då va muffinsarna klara! Återstår bara att smaka med ett stort glas mjölk! Mums!

Fast då kommer jag ha syndat från min "vita" vecka.. Skulle inte äta någt socker alls! Men muffins är ju faktiskt som godast när dom är ny bakade! :)


Muffins Bak!

Äpple med kanel muffins är det som bakas idag! Håll tummarna för att de kommer att bli bra! :D


Sick

Hejsan! Fy fasen säger jag bara.. Orkar inte vara förkyld!! SPeciellt inte när man har två prov kvar att göra denna vecka.. suck! Men det finns ju inte mycket mer att göra än att bara koppla av, dricka Thé och kolla på en mysig film! Ska nog sätta på Nick and Norahs infinaty playlist! ÄLSKAR den filmen!! Dock vill jag nmog se Micke och Molle också! En stor favorit! :)
Nu ska jag dock spela lite spel på datorn!

Häst och ryttare

Hejsan! Håkler just på med att göra mig själv en god kopp thé innan jag ska sätta mig ner och läsa i tidningen Häst&Ryttare! Riktigt bra tidning! Lär sig väldigt mycket får jag faktiskt säga!


Cosmo

Sitter just nu på tåget på väg hem! I hörlurarna dunkas goa låtar av Paul McCartney som jag och lilla syster förmodligen ska se i sthlm i decenber!! Hoppas hoppas! Nu ska jag läsa lite ur senaste Cosmo!


Kaffe!

God morgon! Allt väl? Här är det hets o stress som gäller! Försov mig imorse... Vaknade 06.40 ska sitta på bussen 07.00! Men jag han duscha o fixa mig! Dock fick det inte bli någon frukost.. Så det blev en pressbyrå frulle bestående av: Stooor latte, grov fralla med ost&skinka, en liten drickyoghurt och en flaska med Vitamin well bubbel vatten! Mums!


The Runaways!

Sitter just nu och kollar på en av världens bästa filmer, The Runaways! Riktigt bra musik! Säger bara Joan Jett!


Söndag eftermiddag 17.13

Sitter just nu med en go cider i vårat uterum och har det allmänt mysigt! Helgen har spenderats med lilla syster på Kärret. Vi har kollat på uttagningarna till GP-ponnyn, och i dag va det lätt d-a samt msv c-a om jag inte minns helt fel! Har i alla fall sett en hel del sjukt fina ponnyer! Suget efter att ajälv börja igen är stort! Ska kolla på ridskolan om det finns en liten plats till moi! Ska nog börja i en 2, bara för att komma upp på hästryggen efter alla avtrillingar! Hoppar nog upp till en 7-8 sen! Det var ju där vi slutade sist!
Jaja, nu blir det krubb!


Dagens vill ha...

Dagens vill ha är en egen fungerande dator.. Laddaren till min MAC är trasig så får inte igång dator jäveln. Yay. Fick dock låna systers goa sony! Slängde upp bilden ovan eftersom det är en som jag använder i skrivande stund, dock är hennes svart!! Den är riktigt go att arbeta med! Jag är mer sugen på en vit! ÄLSKAR VIT när det kommer till elektronik! Har just  nu vit tv, dator och mobil! Jippi säger jag! Funderar ju starkt på en till liten älskling d¨min är lite sliten... DÅ blir det en sådan,fast antingen vit, eller blå! :) Sjukt snygga båda två! Jaja, nu blir det ett avsnitt till av DH!

Frukost!

God morgon godingar! allt väl med er? Här är det toppen! Dock så håller min lilla förkyldning i sig.. suck! men det kunde ändå vart värre! Tänker inte ligga hemma för det! Dagens planer blir dock lugna. Funderar på att dra till kärret för att kolla på GP-ponny uttagningarna! :) Riktigt roligt att se! Senare blir det en liten träff med goaste N! Ska bli riktigt kul! Ikväll blir det nog häng med syster, men får se vad som händer i staden!
NU: Frukost!


Friday I'm in love

Fredag, Fredag och underbara Fredag! :D Super peppad på en mysig fredag kväll med bästa familjen! Ska efter skolan köpa en enorm godispåse för att överraska lilla syster som ligger hemma sjuk!
Nu blir det dock att lägga fokus på lektioen! Och sims social på fb...
Amanda gumman och jag i  sommras innan hennes bal!
Världens finaste vän!

NINJA



Tisdag morgon 08.33

God Morgon! Hoppas allt är bra med er! Här är det sådär.. Halsont, troligen feber men jag tvingade mig själv upp ur sängen för att i alla fall försöka klara av en skoldag! Inte lätt kan jag säga... Men nu är jag här, och tror att jag tar pendeln hem efter lunch. Får se hur jag mår då helt enkelt! :)
Jaja, nu blir det att finslipa samhällsarbetet!

There's always a first

Hallå där!
Eftersom att jag är en blogg.se bloggare i grund och botten så bestämde jag mig för att stänga ner mitt konto på devote! Som man säger, borta bra men hemma bäst!
Ni som kikat in på min blogg tidigare vet vad det handlar om! :)
Hoppas att ni vill följa mig och min vardag här på kajsahelenas!
Kramar, kajsahelena!

RSS 2.0